„Ziua tatălui” va fi marcată la Parcul Bucov într-un mod cu totul deosebit. Toţi tăticii din Prahova, invitaţi.

Ziua Tatălui și Ziua Mamei au fost legiferate ca sărbători în România începând cu anul 2010. Legea cu privire la aceste două sărbători a fost aprobată de Senatul României în luna iunie 2009.Pentru prima dată, Ziua Tatălui a fost sărbătorită la noi pe 9 mai 2010, în a doua duminică a lunii.

Semnificația Zilei Tatălui este legată direct de poziția unui tată în familie , precum și în societate. Ajută la recunoașterea contribuției individuale a fiecăruia dintre cei doi părinți la viața de familie în particular și la construirea societății în general Fiecare copil are nevoie atât de tatăl cât și de mama sa, pentru a crește într-un mod armonios,notează wikipedia.

Reprezentanţii Parcului Memorial „Constantin Stere” nu avu vrut să-i lase pe tătici nesărbătoriţi aşa că au organizat un eveniment deosebit.

„Duminică, 13 mai a.c., începând cu ora 10.30, așteptăm tăticii împreună cu cei mici pentru a serba împreună”Ziua Tatălui”.

Evenimentul va avea loc la Parcul C-tin Stere, Bucov – foișorul de lângă Teatrul de vară.

Programul va cuprinde:
• cursă de alergare(copii cu tatici)
• înalțare de zmee(zmee cumpărate din comerț sau realizate manual)
• proba de rapiditate
• portretul „tata”
• „Vânătorul dibaci” – concurs cautarea obiectelor ascunse

La final, vom invita tăticii și copiii să participe la un proiect al Grădinii Zoologice: vom vărui în colori 10 copaci și vom folosi șabloane pentru a decora copacii cu urme de lăbuțe”.

Sursa: www.republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here