fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Situația ploieștencei care a vrut să se arunce de pe bloc, din nou în atenția Primăriei

Citește Și

- Reclamă -

11650743 739760486146447 1731740889 n - Ziarul INCOMODSituația Florentinei Iancu, femeia care a amenințat că se aruncă de pe un bloc din zona Halelor Centrale, este din nou în atenția autorităților. În această dimineață, viceprimarul Raul Petrescu participă la o ședință la Asociația Servicilor Sociale Comunitare, unde problema principală care va fi discutată va fi chiar cazul femeii.

Aceasta a amenințat de două ori că își pune capăt zilelor, pentru că a fost evacuată din locuința unde stătea împreună cu soțul și cu cei patru copii. Ulterior, s-a mutat abuziv într-un imobil de pe strada Stadionului, nr. 4. Numai că acolo locuia, tot fără acte, cumnata acesteia, împreună cu cinci copii. După ce a fost plecată o săptămâna din țară, când s-a reîntors a găsit-o pe Florentina Iancu în casa pe care o ocupa, iar cele două au solicitat, din nou, municipalității să le rezolve problema. Cea de-a doua femeie a fost mutată, temporar, într-o locuință socială de pe strada Cătinei.

- Reclamă -

Însă, din punct de vedere  juridic, municipalitatea nu mai poate încheia contract de închiriere cu nici una dintre cele două femei, întrucât în cazul ambelor există hotărâri definitive și irevocabile ale instanței de a fi evacuate.

Viceprimarul Raul Petrescu, alături de reprezentanții ASSC Ploiești, va încerca să găsească o soluție pentru cele două cazuri sociale, ca acestea să nu doarmă pe străzi.

Citește și:  

- Reclamă -

Tentativă de sinucidere în Ploiești. O femeie a amenințat că se aruncă de pe bloc

Femeia care a vrut să se sinucidă săptămâna trecută s-a urcat, din nou, pe acoperișul blocului

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Prahova: un șofer a pierdut controlul volanului și a lovit mai mulți copaci

Un șofer a pierdut controlul volanului în timp ce mergea pe DN 72, în Prahova, și a lovit mai...
Sari la conținut