Termeni si conditii

Urmărim apărarea și consolidarea unei prese independente, libere și care respectă standardele profesionale, afirmarea și apărarea libertății presei în fața oricăror forme de intimidare, cenzură și presiune și apărarea și promovarea principiilor bunei guvernări, a transparenței instituționale și decizionale și a accesului la informațiile de interes public.

Publicăm studii, cercetări, analize, anchete jurnalistice, comentarii și evaluări. Sprijinim și asistăm jurnaliștii sau organismele mass media a căror libertate de exprimare se află în pericol.

Publicația depune toate eforturile pentru a prezenta în mod cât mai clar toate informațiile din site-ul www.ziarulincomod.ro. Societatea nu este și nu va fi legal responsabilă sub nicio circumstanță pentru nicio inadvertență ori descriere eronată a informațiilor prezentate în acest site.

Orice persoană care vizitează site-ul www.ziarulincomod.ro și care oferă date, informaţii cu caracter personal și imagini foto – video îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru prelucrarea acestor date şi informaţii personale în vederea realizării articolelor.

www.ziarulincomod.ro poate, fără orice alta notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul dvs. la conținutul siteului sau la o parte a acestui conținut. www.ziarulincomod.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, www.ziarulincomod.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul sau conținut.

www.ziarulincomod.ro își rezervă dreptul de a nu aproba informații sau comentarii trimise spre publicare sau publicate care sunt în afara subiectului articolului principal sau pe care le consideră, în mod unilateral, ca fiind ilegale, discriminatorii, injurioase, neadecvate sau dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terților.

Utilizatorul este singurul responsabil pentru conținutul mesajelor trimise spre publicare.

Pentru a asigura respectarea condițiilor de acces și utilizare a Serviciilor, utilizatorii trebuie să verifice la momentul fiecărei accesări a site-ului și termenii și condițiile de utilizare. Chiar dacă omiteți să analizați termenii și condițiile, dar utilizați www.ziarulincomod.ro, vom considera că ați acceptat acest set de Termeni și Condiții.

Dacă nu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse (inclusiv orice actualizare a acestuia), vă rugăm să nu utilizați, sau după caz, să încetați utilizarea site-ului, sau a serviciilor oferite de www.ziarulincomod.ro.

Pentru că în cadrul secțiunii de comentarii puse la dispoziție de www.ziarulincomod.ro să se stabilească o legătură de comunicare bazată pe decență și respect reciproc, rugăm toți utilizatorii să țină cont de următoarele reguli:

Nu utilizați un limbaj indecent; injuriile de orice fel nu sunt permise;

Nu este permisă folosirea numelor care conțin injurii, trivialități, cuvinte vulgare;

Nu sunt permise mesajele antisociale; cele care incită la acțiuni ilegale, la violență sau xenofobie;

Nu sunt permise postările care conțin discriminări, indiferent dacă acestea se referă la sex, vârstă, religie, orientare sexuala etc;

Toate mesajele exprimă doar punctul de vedere și opiniile autorilor acestora, iar întreaga responsabilitate, din punct de vedere legal, revine în întregime autorilor mesajelor și materialelor încărcate de către userii site-ului;

Pentru a vă putea răspunde individual la diferite postări vă rugam să completați cu adresa de e-mail reala;

Orice abatere de la acest regulament va duce la ștergerea sau modificarea mesajului postat;

Numele contului:

Nu este permisă folosirea numelor cu conotații sexuale;

Nu este permisă folosirea numelor ofensatoare pentru diverse categorii sociale;

Este interzisă difuzarea de mesaje defăimătoare, de amenințare, vulgare, obscene, ce îndeamnă la ura rasială, rău intenționate, inexacte, sau care contravin, în orice fel, legii în orice loc pe website și paginile rețelelor de socializare .

Este interzisă folosirea informațiilor oferite de ceilalți membri pentru a obține foloase materiale sau în scop comercial.

Nu este permisă folosirea numelor care, prin conținutul lor, fac reclamă la diverse site-uri, firme sau produse;

Nu sunt permise mesajele care contin date cu caracter personal precum numarele de telefon, adrese, CNP, serii de BI/CI, adrese de e-mail.

www.ziarulincomod.ro nu răspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea întregului ori a unei părţi din Conţinut în orice mediu.

www.ziarulincomod.ro îşi declină orice responsabilitate privind garantarea, explicită sau implicită, a acurateţii conţinutului furnizat de terţi sau a felului în care informaţia serveşte anumitor scopuri. Deşi www.ziarulincomod.ro face toate eforturile pentru a obţine informaţii de încredere de la furnizorii săi externi, nu garantează acurateţea informaţiilor furnizate de aceştia.

www.ziarulincomod nu este responsabil pentru declaraţiile sau opiniile exprimate de terţe persoane în secţiunea de Comentarii.

Continul acestui site este de creație publicistică fiind prezentate texte cu aspecte negative ale societății, realității sociale, fapte, concepții negative, caracterul textelor fiind de tip satiric – pamflet-.
Totodată atragem atenția și informăm că www.ziarulincomod.ro nu își asumă niciun fel de răspundere sub nicio formă pentru declarațiile, citatele, informațiile, acuzațiile cititorilor pe care aceștia le susțin și le asumă în contextul textelor despre evenimente de interes public și a investigațiilor publicate sau pentru conținutul preluat sau de pe alte site-uri.
Informațiile acestui site va sunt oferite cu bună credință, din surse apreciate ca fiind de încredere. În cazul în care vreunul din articolele publicate sau orice altă informație intră sub incidența legii, vă rugăm să ne contactați pentru a putea lua măsurile care se impun.
Continuarea utilizării site-ului reprezintă automat acceptul dvs. cu termenii și condițiile.