fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Hoti disperati – trei lovituri în câteva minute. Infractorii s-au răsturnat cu una dintre maşinile furate

Citește Și

- Reclamă -

hoti 83106500 - Ziarul INCOMODDoi hoţi din Capitală au încercat să fugă cu două maşini de la o spălătorie, dar n-au mai apucat. În goana lor au provocat un accident. S-au speriat, au lăsat mașinile în mijlocul străzii, apoi s-au făcut nevăzuţi. Ei sunt căutați acum de polițiști.

Totul s-a petrecut la o spălătorie de mașini din centrul Bucureștiului. Hoții au încercat mai întâi au încercat să fure un autoturism, dar pe drum au rămas fără benzină şi l-au abandonat. S-au întors și au dat atacul la o firmă de lângă spălătorie, apoi au fugit cu altă mașină.
 
După ce au furat cateva bunuri dintr-o firmă, hoţii nu s-au mulţumit şi au luat şi o maşină să le care. Însă, planul lor nu a avut succes. Grăbiţi să scape fără urme, s-au răsturnat cu maşina pe linia de tramvai. După accident, hoţii s-au speriat și au fugit. Polițiștii suspectează că ar putea fi chiar angajaţii spălătoriei de mașini. Oamenii legii încearcă acum să dea de urma lor.

Sursa: www.romaniatv.net

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Cum răspunde Bogdan Nica acuzațiilor lansate de Mihai Polițeanu

Mihai Polițeanu a anunțat în cadrul dezbaterii ziarului Incomod cu candidații la primăria Ploiești că va sesiza Agenția Națională...
Sari la conținut