fbpx
marți, mai 14, 2024
spot_img

Valea Doftanei, încă 60 de zile fără primar

Citește Și

- Reclamă -

valea doftanei - Ziarul INCOMODComuna prahoveană Valea Doftanei rămâne fără primar încă 60 de zile. Tribunalul Prahova a admis solicitarea procurorilor de prelungire a măsurii controlului judiciar în cazul edilului Ion Manea, anchetat pentru fapte asimilate corupției.

În perioada în care se află sub control judiciar, edilul nu are voie să-și exercite funcția. Controlul judiciar a fost prelungit până la mijlocul lunii septembrie. Primarul din Valea Doftanei a fost arestat preventiv în luna mai a acestui an în urma unor percheziții ale procurorilor care au avut loc atât la sediul Primăriei, dar și la domiciliul unui om de afaceri din Câmpina. Manea a stat în arest doar câteva zile pentru că Tribunalul Prahova a considerat că acesta poate fi anchetat și sub control judiciar.

- Reclamă -

Primarul din Valea Doftanei este acuzat de fapte asimilate corupției, procurorii considerând că a favorizat un om de afaceri, folosind în acest scop fonduri de la bugetul local.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Elevii din Ploiești au învățat să facă ”o altfel de șaorma”

Fundația Județeană pentru Tineret Prahova, alături de Asociația Eurospirit și Organizația umanitară Concordia organizează în perioada 13-14 mai ateliere...
Sari la conținut