fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Victor Ponta: E foarte posibil să mai fac încă o operaţie la genunchi

Citește Și

- Reclamă -

pontaop - Ziarul INCOMODPremierul Victor Ponta a declarat că este posibil ca să fie supus unei noi operaţii la genunchi, însă nu atât de gravă precum prima.

Victor Ponta a precizat că ar avea nevoie de o nouă operație și că Gabriel Oprea va reveni în funcția de premier interimar.

- Reclamă -

„E foarte posibil să mai fac încă o operaţie la genunchi. Nu e aşa de grav ca data trecută. E ceva ce nu s-a reuşit data trecută. O să lipsesc doar câteva zile, iar Gabriel Oprea o să-mi țină locul fără niciun fel de problemă”, a spus premierul.

Anterior, surse din PSD au declarat că premierul Victor Ponta a descoperit, în urma controlului medical efectuat în Turcia, că are probleme în urma operaţiei, care necesită o noua intervenţie la menisc.

Potrivit acestor surse, Ponta ar fi decis să plece în concediu trei săptămâni, urmând ca la întoarcere să efectueze o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi.

- Reclamă -

Premierul Victor Ponta a plecat, luni, pentru un nou control medical în Turcia, după intervenţia chirugicală suferită la genunchi.

Victor Ponta s-a operat la Istanbul, pe 15 iunie. Premierul s-a operat la Spitalul Universitar Medipol din Istanbul, cel mai mare centru medical privat din Turcia. Ponta a revenit în ţară pe 8 iulie, iar pe 12 iulie, duminică seara, el şi-a anunţat retragerea din funcţia de preşedinte PSD.

Sursa: www.romaniatv.net

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut