fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Un polițist de la „mascați” de la SAS Prahova, infectat cu coronavirus

Citește Și

- Reclamă -

Unul din „mascații” Poliției Prahova, un polițist al Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova, a fost confirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus. Potrivit Biroului de Presă al IPJ Prahova, acesta este asimptomatic și a fost izolat la domiciliu, fiind monitorizat permanent.

„La nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, un polițist din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale a fost diagnosticat cu virusul SARS-COV-2. Din fericire, colegul nostru este asimptomatic fiind, în prezent, izolat la domiciliu. Totodată, starea de sănătate a acestuia este bună, fiind monitorizat permanent.

- Reclamă -

Pe lângă măsurile luate zilnic pentru protecția personalului (modificarea programului de lucru, testarea temperaturii corporale, utilizarea materialelor de protecție și dezinfectare), comanda inspectoratului a dispus de urgență aplicarea unor măsuri suplimentare pentru dezinfectarea spațiilor de lucru și a mijloacelor auto, în vederea prevenirii răspândirii virusului.

La nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au fost dispuse măsuri în consecință, astfel încât capacitatea de intervenție a poliției la misiunile din competență să nu fie afectată.”, au transmis reprezentanții Poliției Prahova într-un comunicat de presă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut