fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Cauza incendiului în care un bărbat a murit carbonizat

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat de 60 de ani din comuna prahoveană Vadu Săpat a murit luni, 6 septembrie, din cauza unui incendiu izbucnit la locuința în care se afla. Trupul carbonizat al bărbatului cu probleme locomotorii a fost găsit de pompierii chemați să stingă incendiul.

După lichidarea incendiului, pompierii au stabilit și cauza producerii. Focul ar fi pornit din cauza unui aparat de gătit improvizat.

- Reclamă -

„Un bărbat de 60 de ani și-a pierdut viața luni, în jurul orei 11:15, în urma unui incendiu care i-a mistuit locuința din localitatatea Vadu Săpat. La sosirea echipajelor de pompieri la locul evenimentului, incendiul se manifesta generalizat, la întreaga locuință pe o suprafață de aproximativ 30 mp. La locul evenimentului au fost mobilizate operativ două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. Echipajele de pompieri au găsit un bărbat carbonizat pentru care din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Flăcările au pornit din cauza unui aparat de gătit improvizat.”, au transmis pompierii prahoveni într-un comunicat de presă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut