fbpx
marți, mai 14, 2024
spot_img

Șofer beat criță prins „la pont” de polițiști în Prahova

Citește Și

- Reclamă -
Un bărbat de 58 de ani a fost prins, duminică, de polițiștii prahoveni conducând sub influența alcoolului. 

Bărbatul a fost depistat în localitatea Potigrafu, pe DJ 100 B, în jurul orei 15.50, în urma unui pont primit de polițiști. A avut, la etilotest, o valoare de 1.30. Șoferul s-a ales cu dosar penal.

„La data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrulSecției Rurale de Poliție  Puchenii Mari au fost sesizați despre faptul că, pe raza comunei circulă un autoturism al cărui conducător auto s-ar afla sub influența băuturilor alcoolice.

- Reclamă -

În baza sesizării au fost efectuate verificări în vederea depistării autoturismului în cauză, acesta fiind depistat și oprit pe DJ 100 B, din satul Potigrafu.

Cu ocazia opririi, la volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 58 de ani din comuna Gorgota, care a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice de sânge.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectu săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului”, a transmis IPJ Prahova.

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Două secții de votare din Ploiești sunt mutate la alte adrese

Primăria Municipiului Ploiești vă aduce la cunoștință că, la alegerile pentru membrii din România în Parlamentul european din anul...
Sari la conținut