fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Consiliul Judeţean Prahova ar putea sprijini financiar clubul Petrolul

Citește Și

- Reclamă -
Aflat într-o situaţie financiară nu tocmai fericită, clubul Petrolul Ploieşti ar putea primi sprijin financiar de la bugetul Consiliului Judeţean.

Vicepreşedintele CJ Prahova, Dumitru Tudone, a declarat astăzi că a existat o discuţie de principiu pentru sprijinirea de la buget a echipei de Liga 2, fără să fie avansată o sumă.

„La acest moment, prevederile legislaţiei în vigoare dau posibilitatea autorităţilor locale să sprijine financiar activităţile sportive. În situaţia în care va exista o solicitare, se va analiza şi, în funcţie de prevederile bugetare, se va dispune cât se poate. Nu am avut o discuţie concretă pe o sumă, ci doar dacă ar exista o posibilitate de sprijin. Noi am spus că nu avem nimic împotrivă”, a afirmat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

- Reclamă -

Discuţia apare în contextul în care, dintre cele şase cluburi care se află în play-off-ul de promovare în primul eşalon fotbalistic, Petrolul Ploieşti este singurul care nu primeşte bani de la stat, celelalte beneficiind de sprijin, în unele cazuri de ordinul sutelor de mii de euro pe sezon, ba de la primării, ba de la consilii judeţene, ba de la Ministerul Apărării, cum e cazul CSA Steaua.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

PODCAST Cred tinerii tot ce văd pe internet?!

În zilele noastre găsim pe internet informații a căror corectitudine este greu de verificat. Nu de puține ori, ceea...
Sari la conținut