fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Polițiștii prahoveni efectuează șapte percheziții la persoane bănuite de înșelăciuni

Citește Și

- Reclamă -

mascati - Ziarul INCOMODÎn această dimineaţă, 35 de poliţişti prahoveni efectuează 7 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de înşelăciune. 9 persoane urmează a fi aduse la sediul poliţiei pentru audieri.

La data de 3 noiembrie a.c., 35 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova efectuează 7 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Bucureşti, a municipiilor Piteşti şi Mioveni, din judeţul Argeş şi a localităţii Potlogi din judeţul Dâmboviţa, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de înşelăciune prin metoda câştig.

- Reclamă -

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că, în perioada iulie – octombrie a.c., persoanele bănuite, prin folosirea unor calităţi oficiale mincinoase, ar fi înşelat 11 persoane vătămate cu suma totală de peste 150.000 de lei.

Cele 9 persoane, bănuite de implicare în activitatea infracţională, urmează a fi aduse, cu mandat, la sediul poliţiei, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal instrumentat de Biroul de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei şi Patrimoniului al Poliţiei municipiului Ploieşti.

- Reclamă -

La percheziţii participă şi jandarmi.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut