fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Șapte mașini cu roți înțepate în Ploiești, într-o singură seară. Poliția a deschis o anchetă

Citește Și

- Reclamă -
Șapte mașini au fost lăsate pe jante într-o singură seară, în Ploiești, pe străzile Gheorghe Grigore Cantacuzino și Aleea Strejnic. 

 - Ziarul INCOMOD

Poliția a deschis o anchetă. Un caz asemănător a fost înregistrat acum două zile. Un cetățean turc de 35 de ani a înțepat roata unei mașini care aparaține unui bătrân din Ploiești.

- Reclamă -

DETALII AICI: Un cetățean turc a înțepat roata mașinii unui bătrân din Ploiești

La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că i-ar fi fost înțepată o anvelopă a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiul Ploiești.

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, constatând faptul că atât pe strada Aleea Strejnic, cât și pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino din municipiu, în total 7 autoturisme prezintă urme de distrugere la nivelul anvelopelor.

- Reclamă -

La acest moment se efectuează cercetări în vederea clarificării situației de fapt, identificării persoanelor implicate și luării măsurilor legale în consecință.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere.

Foto cu caracter ilustrativ

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

RO-ALERT: Urs semnalat în comuna Cornu

A fost transmis mesaj RO-ALERT in comuna Cornu, sat Cornu de Jos, pentru avertizarea populaţiei cu privire la prezența...
Sari la conținut