fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Prahova: Un tânăr a furat bani din locuințele a două persoane, sub pretextul vânzării unor obiecte de uz casnic. Bărbatul a fost reținut

Citește Și

- Reclamă -
Un bărbat bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de furt a fost depistat ieri de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina. Acesta furase diferite sume de bani din locuințele a două persoane, folosindu-se de pretextul vânzării unor obiecte de uz casnic. 

În fapt, la data de 6 septembrie, polițiștii orașului Breaza au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că sub pretextul vânzării unor obiecte de uz casnic, un bărbat i-ar fi sustras din locuință suma de 2.000 de lei.

Tot la data de 6 septembrie și polițiștii din cadrul postului de poliție Poiana Câmpina au fost sesizați tot de o femeie, cu privire la faptul că un bărbat, sub același pretext a venit la ea la domiciliu, sustrăgându-i din locuniță suma de 2.400 de lei.

- Reclamă -

În urma cercetărilor efectuate, cel bănuit de comiterea faptelor a fost identificat, ca fiind tânăr în vârstă de 20 de ani, din municipiul Târgu Mureș, pe numele căruia a fost emis un mandat de aducere.

„În noaptea de 9 spre 10 octombrie, tânărul a fost depistat de polițiștii de frontieră în Punctul de Trecere al Frontierei Giurgiu, de unde a fost preluat de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina și condus la sediul unității, în vederea audierii.

În urma probatoriului administrat, față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unității de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

- Reclamă -

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, se arată în comunicatul poliției.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut