fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024
spot_img

FOTO: Copilă de cinci ani dispărută de acasă, găsită de jandarmi la o fermă

Citește Și

- Reclamă -
O fetiță în vârstă de cinci ani a fost găsită la o fermă de la marginea localității în care locuiește, după ce părinții au alertat autoritățile cu privire la faptul că micuța a dispărut.

O femeie din localitatea brăileană Corbeni a sesizat ieri prin apel 112 faptul că fiica sa, în vârstă de cinci ani a dispărut de la domiciliu, în aceeași zi, și nu a mai fost găsită. Jandarmii brăileni au fost solicitați la acțiunea de căutare.

La scurt timp, copila a fost găsită de o echipă formată din trei jandarmi și un polițist, la o fermă de la marginea localității Corbeni. Aceasta era teafără și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

- Reclamă -

 - Ziarul INCOMOD

„Am găsit-o (cei trei subofițeri și agentul de poliție) pe fetiță la o fermă de la marginea satului. Era cățărată pe niște baloți de paie. Când am pus lumina lanternei pe baloți, am observat capul unui cățel, apoi pe fetiță. Ne-am apropiat de ea, iar fetița a spus că îi este frig. Am coborât-o, am îmbrăcat-o cu vestonul (bluza uniformei de jandarmerie n.n.) și am urcat-o în mașină, la căldură”, a povestit Cătălin Lipan, unul dintre jandarmii implicați în acțiune.

În ciuda faptului că era pierdută, jandarmii au remarcat curajul fetiței și controlul acesteia asupra situației:

- Reclamă -

„Am întrebat-o cum s-a rătăcit. Ne-a povestit că se juca în curte cu cei doi cățeluși, iar la un moment dat aceștia ar fi ieșit din curte, iar ea s-ar fi ținut după ei. Ar fi ajuns aici, la fermă, și nu a mai știut să se întoarcă acasă, mai ales că deja se înnoptase. Și, deși are doar 5 ani, nu părea deloc speriată. Era vorbăreață. Ne spunea cât de mult își dorește să se întoarcă acasă, la mama ei, și să se bage la somn”, a adăugat jandarmul.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Cum scăpăm de durerile de spate

În timpurile actuale, durerile de spate sunt din ce în mai comune. Fie pentru că stăm toată ziua la...
Sari la conținut