fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Șoferul care a fugit după ce a provocat un accident în Ploiești era băut

Citește Și

- Reclamă -

Un șofer care a provocat un accident sâmbătă seară în Ploiești a fugit de la locul incidentului. A fost prins în scurt timp de polițiști care, după ce l-au testat, au descoperit că bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice. Acum s-a ales cu dosar penal, a transmis Poliția Prahova.

Citește și: FOTO Un șofer a fugit după ce a provocat un accident în Ploiești. Poliția îl caută

- Reclamă -

„În jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Ploiești au fost sesizați despre faptul că la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Lupeni a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate două autoturisme.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, acolo unde au identificat un singur conducător auto, cel de-al doilea plecând de la fața locului după producerea evenimentului.

Polițiștii au efectuat verificări în vederea depistării celui de-al doilea conducător auto, acesta fiind depistat la scurt timp, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Berceni.

- Reclamă -

La testarea cu aparatul etilotest a acestuia, aparatul a indicat valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.”, a transmis Poliția Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut