fbpx
miercuri, mai 15, 2024
spot_img

Incendiatorul locului de joacă din curtea unei grădinițe din Ploiești a fost prins. Ce le-a spus polițiștilor

Citește Și

- Reclamă -

Polițiștii din cadrul Secției nr.2 de Poliție Ploiești au fost sesizați, la data de 30 octombrie, în jurul orei 17.30, de către o femeie, despre faptul că în spațiul de joacă al unei grădinițe din municipiu, se manifestă un incendiu.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului constatându-se faptul că ardea o căsuță din lemn, de mici dimensiuni, incendiul fiind lichidat de pompierii sosiți la fața locului.

- Reclamă -

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea faptei, ca fiind un minor în vârstă de 15 ani, din municipiul Ploiești, care a fost condus la sediul unității de poliție și audiat, conform procedurilor.

Din primele cercetări, a reieșit faptul că minorul, în timp ce se afla în curtea grădiniței, jucându-se cu o cutie cu chibrituri, la un moment dat, ar fi luat foc vegetația uscată, astfel, izbucnind un incendiu, care s-a extins la căsuța din lemn.

Astfel, față de reprezentantul legal al acestuia, dar și față de el a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

- Reclamă -

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Seminar gratuit de autoapărare la Ploiești. Invitat special, Ciprian Sora

Eveniment de amploare la Ploiești, sâmbătă, 19 mai, începând cu ora 11, în centrul orașului, pe esplanada de lângă...
Sari la conținut