fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Un pachet cu cocaină adus de furtună  pe o plajă din Constanța

Citește Și

- Reclamă -

Un pachet cu cocaină a fost descoperit, marți 21 noiembrie, la orele prânzului pe o plajă din Constanța. Potrivit unor surse, pachetul cântărește aproximativ un kilogram și pare a fi din lotul ”Grimm Brothers” 2019, când o barcă a traficanților s-a scufundat în largul Măriii Negre.

”La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11.55, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o plajă din municipiul Constanța, a fost găsit un pachet cu o substanță albă, susceptibilă a avea efecte psihoactive, sigilat într-o folie de plastic transparentă.

- Reclamă -

Pachetul a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor, fiind preluat de DIICOT și de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

Cel mai probabil pachetul cu cocaină a fost adus din larg, având în vedere că în ultimele zile a fost furtună foarte puternică în Marea Neagră.

În acest caz, cercetările sunt continuate, pentru stabilirea naturii și provenienței substanței respective, precum și pentru dispunerea măsurilor legale.

- Reclamă -

FOTO: Arhivă

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut