fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Florin Salam, acuzat că a bătut o damă de companie

Citește Și

- Reclamă -

Manelistul Florin Salam este acuzat că a bătut o damă de companie într-o cameră a unui hotel din București.

Tânăra, în vârstă de 23 de ani, a mers la Secția 1 Poliție București pe data de 1 ianuarie pentru a reclama că în aceeași zi, în jurul orei 18.30, ar fi fost agresată fizic de Florin Salam.

Potrivit Poliției București, dama de companie a declarat că a fost agresată fizic într-o cameră din incinta unui hotel din Sectorul 1.

- Reclamă -

”În cauză, a fost întocmit un dosar penal și au fost efectuate verificări la adresa menționată, în vederea administrării probatoriului.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.”, a transmis Poliția Capitalei.

Potrivit unor surse, fapta ar fi fost săvârșită la Grand Hotel. Totodată, surse oficiale au precizat că Florin Salam și-ar fi justificat gestul spunând că a avut impresia că tânăra i-a umblat în portofel și că ar fi lovit-o cu telefonul.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut