fbpx
joi, mai 16, 2024
spot_img

A murit Costel Corduneanu, șeful clanului interlop al Cordunenilor

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Unul dintre cei mai cunoscuți și temuți interlopi din România, Costel Corduneanu, fost luptător care a reprezentat țara noastră la Jocurile Olimpice, a încetat din viață.

Corduneanu a fost cunoscut pentru implicarea sa în lumea interlopă și pentru înființarea unei organizații mafiote care funcționa după regulile Al Qaeda.

- Reclamă -

Clanul Cordunenilor a fost asociat cu numeroase infracțiuni. Timp de mulți ani, această organizație a fost condusă de Costel Corduneanu.

Costel Corduneanu a suferit o intervenție chirurgicală complicată în luna martie a acestui an. Ulterior, acesta ar fi avut o hemoragie internă, iar medicii au depus eforturi susținute pentru a-i salva viața.

În ultima perioadă, Corduneanu era internat într-un spital din Târgu Mureș, fiind sub atenta supraveghere a medicilor. Astăzi, el a încetat din viață, chiar pe masa de operație.

- Reclamă -

Costel Corduneanu a fost luptător care a reprezentat România la Jocurile Olimpice, unde a ocupat locul 9 – Barcelona, 1992, respectiv locul 14 – Atlanta, 1996.

În anul 1996, la Jocurile Olimpice de la Atlanta a participat și fratele lui, Gheorghe Corduneanu, care a ieșit al șaptelea la lupte libere, categoria 48 kg.

El avea 50 de ani.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Cât timp pe putem concentra la un ecran

Atenția noastră este distrasă foarte ușor la locul de muncă, iar multora dintre noi le este din ce în...
Sari la conținut