fbpx
miercuri, mai 1, 2024
spot_img

Minune la arestul Capitalei în celula lui Dan Șova

Citește Și

- Reclamă -

Un coleg al proaspătului reținut Dan Șova, a dat mai multe declarații presei în care vorbește despre minunile care s-au întâmplat noaptea trecută în celula din arestul Capitalei unde a fost adus politicianul.

”Tocmai ațipisem când l-au adus pe domnul Șova. Era dărâmat tare, nici n-a avut puterea să se așeze pe pat. S-a pus în genunchi pe ciment și mormăia ceva. N-am auzit decât ”vai de suflețelul meu, măicuța mea!” și a început să plângă. Am adormit, l-am lăsat să scheaune. Și pe la miezul nopții s-a întâmplat minunea. Am simțit în toată celula miros de parai noi nouți. M-am trezit înfricoșat. Domnul Șova adormise în genunchi pe ciment. Și brusc, în timp ce mirosul de parai devenea mai puternic, gagica de pe un poster ce-l am eu pe perete a început să plângă. Șuvoaie de lacrimi domn’ le. De mi-a udat patul. Am sărit din pat și am strigat după gardian să mă mute în altă celulă. A râs de mine și mi-a strigat măscării, că cică-s superstițios. N-am suferit niciodată de boala asta.”, a fost declarația dată de colegul de celulă al lui Dan Șova.

- Reclamă -

Astăzi, acesta va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Acesta este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

RO-ALERT: Urs semnalat în comuna Cornu

A fost transmis mesaj RO-ALERT in comuna Cornu, sat Cornu de Jos, pentru avertizarea populaţiei cu privire la prezența...
Sari la conținut