fbpx
sâmbătă, aprilie 27, 2024
spot_img

Știri cu aromă de sărbători din Ploiești- Pamflet

Citește Și

- Reclamă -

-Mai mulți cetățeni vor ca în perioada sărbătorilor Ploieștiul să se numească mica Austrie ca primarul Bădescu să poată veni la schi în urbea pe care a condus-o.

-Un grup de colindători cu capra a fost amendat de Poliția Locală pentru pornografie interzicându-li-se să mai meargă cu capra pe străzile orașului. Cea care juca rolul de capră a fost de asemenea amendată.

- Reclamă -

-Pe trei ianuarie Fuego va lansa la Ploiești hitul ”Despodobește mamă bradul”. Acesta va fi cântat în timp ce angajații SGU vor despodobii brazii din centru.

-Printre politicieni a apărut un nou trend de cadou. Aceștia cumpără și își dau cadou cătușe cu blăniță de diferite culori. Deja sex-shop-urile au refăcut comenzile de astfel de obiecte.

-Un intreprinzător local s-a gândit că dacă de la anul nu va mai fi gratuitate pe transport să închirieze pentru cetățenii care nu vor să meargă cu TCE-ul, biciclete. Deocamdată ideea este doar în stadiu de proiect pentru că investitorul n-a găsit pe nimeni să-i fure din occident atâtea biciclete dintr-odată.

- Reclamă -

Acest text este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Bărbat lovit de mașină în Ploiești

Un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o stradă din Ploiești.Accidentul s-a produs în...
Sari la conținut