fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Un prahovean dat în urmărire generală, prins la graniță

Citește Și

- Reclamă -

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Oradea au depistat și predat autorităților competente patru cetățeni români pe numele cărora erau eliberate mandate de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea unor infracțiuni.

În data de 1 martie, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac — Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice, cetățeanul român Zoltan M., în vârstă de 24 de ani, din jud.Covasna.

- Reclamă -

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul era căutat de autoritățile din Austria, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II — Csanadpalota, polițiștii de frontieră au depistat cu ocazia efectuării formalităților de frontieră trei persoane de sex masculin, Mihai D., în vârstă de 29 de ani, domiciliat pe raza județului Dâmbovița, Constantin G., în vârstă de 45 de ani, domiciliat pe raza județului Prahova, și Stelian T., în vârstă de 34 de ani, din jud. Brăila, care erau căutați de autoritățile române.

În urma verificărilor s-a constatat că pe numele unuia dintre ei era eliberat un mandat de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis și sub influența băuturilor alcoolice având de executat 2 ani de închisoare, al doilea pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul având în sânge o îmbibație alcoolică peste limita legală fiind condamnat la 3 ani de închisoare cu executare, iar ultimul având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani și 8 luni pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

- Reclamă -

În toate cazurile, persoanele în cauză au fost predate unor echipe de polițiști din cadrul I.P.J Arad și Bihor în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

PODCAST Cred tinerii tot ce văd pe internet?!

În zilele noastre găsim pe internet informații a căror corectitudine este greu de verificat. Nu de puține ori, ceea...
Sari la conținut