fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Primari păcăliți de un fals procuror

Citește Și

- Reclamă -

carduri - Ziarul INCOMOD14 primari din județul Vrancea au fost țintele unui escroc care a vrut să le fure banii de pe carduri. Bărbatul s-a dat drept procuror DIICOT şi, sub pretextul unei anchete cu privire la clonarea de carduri, le-a cerut edililor date confidenţiale.

Doi dintre primari nu au realizat că totul este o capcană şi au rămas fără BANI în cont.Impostorul care i-a sunat pe primari s-a recomandat ca fiind „procurorul Constantin Rusu”. El le-a solicitat primarilor seriile și codurile de pe spatele cardurilor. Adevaratul procuror Constantin Rusu, de a cărei identitate s-a folosit escrocul, a declarat că nu are nicio legatură cu acest incident.

Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea. Potrivit acestora este vorba despre un grup infracţional organizat, care se folosea de informaţiile de pe carduri pentru a face cumpărături online. Anchetatorii cred că numărul primarilor contactaţi de falsul procuror este mult mai mare.

- Reclamă -

Sursa: www.digi24.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut