fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

România a învins Insulele Feroe pe Ilie Oană!

Citește Și

- Reclamă -

ilie oana - Ziarul INCOMODRomânia reuşeşte cu greu, să obţină trei puncte, pe Ilie Oană, în faţa echipei Insulele Feroe. Iordănescu a reclamat starea terenului, catalogată ca fiind „una extrem de nefavorabilă”, însă nu a exclus ca şi alte meciuri să se joace la Ploieşti.

Partida România – Insulele Feroe s-a încheiat cu 1 – 0, un meci care a început bine, însă pe parcurs tricolorii s-au îmbătat cu o victorie uşoară. Românii reuşesc să obţină trei puncte prin golul marcat de Keşeru, după alte două ocazii. Iordănescu a taxat calitatea terenului de la Ploieşti, apreciind că gazdele puteau să facă mult mai multe lucruri pentru ca meciul să se poată desfăşura în bune condiţii, însă i-a apreciat pe suporterii, deşi aceştia au sancţionat, prin fluierături, meciul extrem de slab. Iordănescu a susţinut că este posibil ca şi alte partide să se joace pe Ilie Oană. Aproximativ 15.000 de spectatori au fost la meciul de pe Ilie Oană.

Sursa: www.observatorulph.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut