fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Turist recuperat dintr-o prăpastie din Bușteni după o noapte de chin. IMAGINI VIDEO ȘI FOTO

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din București, a scăpat cu viață după ce a stat o noapte întreagă, rănit, într-o prăpastie din zona Cabanei Caraiman. Turistul plecase joi seară din Bușteni, de la Telecabină cu gândul să ajungă la cabana Caraiman, doar că, din cauza întunericului a rătăcit traseul și a ajuns într-o zonă de abrupt greu accesibilă unde a și căzut.

A mai avut puterea să sune la 112 pentru a cere ajutorul salvamontiștilor, dar nu a putut da foarte multe detalii despre punctul în care se afla. A fost localizat târziu de salvatorii montani, în jurul orelor patru dimineața, iar de atunci aceștia s-au chinuit să-l scoată din prăpastie și să-l coboare cu targa la baza muntelui.

- Reclamă -

Turistul este conștient, dar prezintă dureri în zona lombară și nu se poate deplasa singur. Veștile sunt bune, susțin medicii care l-au consultat, pentru că bărbatul își simte degetele de la picioare și le poate mișca. Victima a fost transportată la spital unde va mai rămâne o perioadă pentru îngrijiri de specialitate.

Vezi mai jos imagini video și foto:

https://youtu.be/Ty4hwnZCvlY

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut