fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

Prahovean arestat pentru că nu a respectat măsurile preventive date de Judecătoria Brașov

Citește Și

- Reclamă -

Sâmbătă, Judecătoria Brașov a emis un mandat de arestare preventivă pentru un bărbat din orașul Bușteni. Acesta fusese plasat în arest la domiciliu, însă acesta nu a respectat măsura luată și a încălcat condițiile arestului la domiciliu. Iată comunicatul emis de Poliția Prahova:

„În cursul zilei de sâmbătă, Judecătoria Brașov a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile față de un bărbat din orașul Bușteni, în vârstă de 22 de ani.

- Reclamă -

La data de 02.09.2016, acesta fusese plasat în arest la domiciliu, însă în ziua următoare polițiștii din oraș au întocmit un proces-verbal privind nerespectarea măsurii de către bărbat. Ca urmare a sesizării Poliției Stațiunii Bușteni, Judecătoria Brașov a dispus sâmbătă arestarea sa preventivă.

Pentru executarea mandatului și încarcerarea bărbatului în arestul I.J.P. Brașov, s-a constituit o escortă din cadrul Poliției Stațiunii Bușteni care l-a predat colegilor din Brașov.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut