fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Valeriu Zgonea a ieșit de la audieri de la DNA Ploiești. VIDEO+FOTO

Citește Și

- Reclamă -

Fostul președinte al Camerei Deputaților Valeriu Zgonea a părăsit în urmă cu puțin timp sediul Direcției Naționale Anticorupție Ploiești, unde a fost audiat de procurori în calitate de suspect într-un dosar de corupție.

Valeriu Zgonea a refuzat să facă declarații în fața jurnaliștilor cu privire la dosarul în care este cercetat, iar avocatul acestuia a spus că ancheta este în stadiu incipient și nu poate oferi amănunte.

- Reclamă -

Valeriu Zgonea a devenit membru în Parlament în anul 2000, fiind deputat de Dolj, dar nu s-a remarcat până în legislatura 2004-2008, când a devenit vicelider al grupului PSD.

În 2010 a fost ales vicepreședinte al PSD, iar din septembrie 2012, președinte al Camerei Deputaților. Ulterior, și-a pierdut această calitate și a fost exclus din PSD în aprilie 2016, în urma declarațiilor sale împotriva liderului PSD Liviu Dragnea, pe care l-a criticat pentru decizia de a rămâne în funcție după ce a fost condamnat la închisoare cu suspendare în dosarul privind frauda electorală. Pe 13 iunie 2016 Valeriu Zgonea a fost revocat, prin vot, din funcția de președinte al Camerei Deputaților, la cererea grupului parlamentar PSD.
Vezi mai jos imagini video și foto de la sediul DNA Ploiești:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut