fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Dosar penal pentru că nu s-a supus recoltării de probe biologice, după ce ar fi produs un accident

Citește Și

- Reclamă -

Luni dimineață, la ora 04.57, în timp ce acționa  pentru siguranța traficului rutier, un echipaj al Postului de Poliție Păulești a fost solicitat să se deplaseze în parcarea unui local din comună, unde ar fi avut loc un accident rutier.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că evenimentul se soldase numai cu pagube materiale, însă doi dintre tinerii găsiți la fața locului, au început să provoace scandal când unuia dintre aceștia, conducătorul auto care ar fi produs accidentul, i s-a solicitat să fie testat cu etilotestul.

- Reclamă -

Pentru că nu s-a supus solicitărilor legale ale polițiștilor, șoferul a fost încătușat și transportat la spital, unde a fost de acord cu testarea cu etilotestul, însă a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge.

Deși aparatul a indicat o valoare de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat, tânărului, un brăilean în vârstă de 27 de ani, i s-a intocmit dosar penal pentru infracțiunea de refuz de recoltare a probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, pentru scandalul provocat, atât acesta, cât și prietena lui, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de câte 500 de lei.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Elevii care au obţinut premii individuale la concursuri internaţionale pot echivala probele examenului de BAC

Elevii care în timpul liceului au obţinut premii individuale la concursurile sau olimpiadele şcolare internaţionale recunoscute de Ministerul Educaţiei...
Sari la conținut