fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Basarab, săltat din troleibuz, după ce fusese dat în urmărire națională

Citește Și

- Reclamă -

Petre Oprea, cunoscut sub numele de Basarab, în vârstă de 73 de ani, a fost săltat de polițiști dintr-un troleibuz care circula pe traseul 44, după ce fusese dat în urmărire națională! Pe numele acestuia fusese emis un mandat de arestare preventivă, fiind urmărit după ce fusese prins conducând deși avea acest drept suspendat de nu mai puțin de 12 ori. În plus, Basarab se afla și sub control judiciar, iar pe data de 23 instanța a decis înlocuirea acestei măsuri cu arestul preventiv.

Petre Oprea, cunoscut în Ploiești drept Basarab, a ajuns celebru în Ploiești încă din anii ’90, devenind un cunoscut al oamenilor legii, fiind unul din cei mai renumiți interlopi locali.

- Reclamă -

Iată ce spune Poliția Prahova despre acest caz:

Marți, 28 martie, jurul orei 17, doi agenți de siguranță publică din cadrul Secției nr. 2 Ploiești, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat într-un autobuz, un bărbat de 73 de ani, faţă de care Judecătoria Ploieşti a dispus înlocuirea controlului judiciar cu măsura arestării preventive pentru 30 de zile, acesta fiind urmărit la nivel naţional.

Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul având acest drept suspendat (12 acte materiale).

- Reclamă -

Persoana în cauză a fost reținută și, ulterior, încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

PODCAST Cred tinerii tot ce văd pe internet?!

În zilele noastre găsim pe internet informații a căror corectitudine este greu de verificat. Nu de puține ori, ceea...
Sari la conținut