fbpx
vineri, mai 17, 2024
spot_img

Cum a scăpat Sebastian Ghiță de filajul poliției

Citește Și

- Reclamă -

Sebastian Ghiţă a fost văzut în public ultima dată la sfârşitul anului trecut, în noaptea de 19 spre 20 decembrie, acesta participând la petrecerea de Crăciun organizată de SRI. Ghiță a plecat de la acel eveniment aproape de miezul nopţii şi a fost urmărit o perioadă de un echipaj din cadrul Direcţiei de Operaţiuni Speciale.

Acesta se îndrepta spre Ploiești, iar una dintre variante ia în calcul faptul că poliţiştii i-au pierdut urma pe DN1, undeva la ieşirea din Bucureşti spre Ploieşti. În drum spre Ploiești, mașina în care era fostul deputat s-a oprit de mai multe ori, iar la un moment dat a virat la stânga, a tăiat linia continuă, a trecut pe roşu şi a dispărut, echipajul care-l urmărea pierzându-l din vedere preţ de câteva minute. Se pare că în acest timp Ghiţă s-a urcat în altă maşină şi a plecat în altă direcție. Poliţiştii au continuat să urmărească prima maşină care a ajuns în Ploieşti, în cartierul Albert, în jurul orei unu noaptea. Acolo au văzut mașina parcată și au crezut că Sebastian Ghiță s-a culcat. De abia a doua zi, când au sesizat că maşina este tot în parcarea casei, l-au sunat pe telefonul mobil, dar acesta era închis.

- Reclamă -

O altă variantă suține că mașina în care se afla Ghiță s-a pierdut de urmăritori la intrarea în Ploiești, a ajuns în cartierul Albert și, profitând că nu se mai află sub supraveghere, Ghiță s-a urcat în altă mașină. Ajunși cu întârziere în cartierul Albert, polițiștii au văzut mașina în fața casei și au presupus că fostul deputat s-a dus să se culce.

Sebastian Ghiță își pierduse imunitatea de parlamentar după alegerile din 11 decembrie.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident pe DN 1, la Sinaia

UPDATEDin primele verificări, a reieșit faptul că accidentul rutier a avut loc între un autoturism condus de un bărbat...
Sari la conținut