fbpx
miercuri, mai 15, 2024
spot_img

Accident grav de 1 MAI. Un bărbat a murit, restul familiei a ajuns la spital-FOTO

Citește Și

- Reclamă -

accident timis - Ziarul INCOMODTeribil accident de 1 Mai pe soseaua ce leaga Timisoara de Vama Moravita. Un barbat a murit, iar familia lui a ajuns la spital, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a dat de mai multe ori peste cap.

Accidentul s-a petrecut intre localitatile Deta si Denta, scrie opiniatimisoarei.ro. Oamenii mergeau cu masina spre Moravita, iar la un moment dat, barbatul aflat la volan a pierdut controlul autoturismului, care a iesit de pe carosabil si s-a rostogolit pe camp.

Soferul, un barbat de 52 de ani, a murit pe loc, iar sotia, aflata pe scaunul din dreapta, fiica si soacra care erau in spate, au fost ranite. Mai multe ambulante au sosit la locul accidentului pentru a prelua ranitii.

- Reclamă -

Sotia le-a povestit politistilor ca totul s-a petrecut intr-o clipa de neatentie. La un moment dat, barbatul, in timp ce conducea, s-a aplecat dupa un pachet de tigari.

Politistii au inceput o ancheta pentru stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului soldat cu un mort si trei raniti.

sursa: rtv.net

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Seminar gratuit de autoapărare la Ploiești. Invitat special, Ciprian Sora

Eveniment de amploare la Ploiești, sâmbătă, 19 mai, începând cu ora 11, în centrul orașului, pe esplanada de lângă...
Sari la conținut