fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Pană i-a cerut satisfacție lui Dobre. Ganea, martor-PAMFLET

Citește Și

- Reclamă -

După ce Ploieștiul a primit 0 lei și 0 bani fonduri de la PNDL, primarul Adrian Dobre l-a acuzat pe viceprimarul George Pană că este responsabil de acest lucru. Asta printr-o scrisoare deschisă ca să știe tot ploieșteanul. În replică, Pană l-a provocat ieri la duel pe primar, iar acesta a acceptat. Martor a fost celălalt viceprimar, Cristian Ganea.

Așa că cei trei s-au întâlnit încă de la ora 5 dimneață pe holul de la primărie unde au încercat să-și rezolve disputele.

- Reclamă -

După ce s-a dat cu banul, Dobre a putu alege primul tipul de armă.

”Sabie sau pistol?”, l-a întrebat Ganea. Dobre care probabil a făcut scrimă în tinerețe, a răspuns: ”sabie”. ”Atunci George ia pistolul, nu?”. Moment în care Dobre a făcut ochii mari: ”Păi nu-i corect. Nu trebuiau două săbii sau două pistoale?”. ”Nu avem, alege altceva.”, i-a zis Ganea. ”Întotdeauna aleg PNL-ul.”. ”Și io ALDE!”, a strigat și Pană. Moment în care au început să se certe.

Dobre nervos a început să strige ”Teo, Teo, vino de m-ajută!”. Moment în care Pană s-a speriat, l-a îmbrâncit pe Ganea și a fugit pe scări în jos. A mai strigat doar ”O să mă întorc cu Grațiela și vezi tu atunci!”.

- Reclamă -

Dulelul s-a amânat pentru o dată nestabilită încă.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

FOTO Bărbat dat dispărut după 2 săptămâni de când a plecat de acasă

Un bărbat din Câmpina a fost dat dispărut la Poliție la două săptămâni după ce a plecat de acasă...
Sari la conținut