fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Dezvăluiri incendiare: „Se sparg ‘cumetriile’ din sistem!”

Citește Și

- Reclamă -

Dezvăluirile făcute de procurorii DNA în dosarul răsunător de la CNAS ar fi condus, mai departe, la o operaţiune de proporţii care va duce la ”spargerea cumetriilor” din sistem, scriu cei de la Naţional.

„În dosarul CNAS, reținerea finului lui George Maior, care a fost vreme îndelungată chiar consilier personal al fostului director general al Serviciului Român de Informații nu este privită de toată lumea drept doar o simplă coincidență. Mai ales că exact în aceste zile Maior se visează din nou pe caii mari ai întoarcerii la timona sistemului. Însă dincolo de aceste speculații, cert este că tocmai în rechizitoriul procurorilor și în „scurgerile” către presă s-a pus prea mult accent pe relația de „cumetrie” dintre Sergiu Ciobanu și George Maior pentru ca să nu se fi încercat astfel să se transmită un semnal.”, scrie jurnalistul Cătălin Tache.

- Reclamă -

Varianta ar fi susţinută, mai spune jurnalistul, de faptul că în presă au apărut chiar şi stenograme ale interceptărilor din dosarul CNAS, pasaje care nu ar avea însă legătură cu ancheta procurorilor anticorupţie.

„Drept  exemplu, este facută publică înregistrarea finului lui George Maior în care acesta insistă că „eu l-am prezentat la familie… eu l-am adus la familie… și el a fost susținut de familie…”. Așa că „familia” nu are cum să neglijeze acest mesaj subliminal. Numai că, după peste un deceniu la butoanele SRI-ului, și respectiva „familie” știe destule despre alte „familii” formate în interiorul altor structuri. Și uite cum, cât de curând, ne putem trezi cu dezvăluiri cutremurătoare despre încrengătura halucinantă de nași, fini, cumetri și alte rude de prin sistem, fără a fi încă prea clar cui îi folosește de fapt această „vendetta” generalizată…”, conchide jurnalistul Cătălin Tache.

Sursa: www.stiripesurse.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Cum răspunde Bogdan Nica acuzațiilor lansate de Mihai Polițeanu

Mihai Polițeanu a anunțat în cadrul dezbaterii ziarului Incomod cu candidații la primăria Ploiești că va sesiza Agenția Națională...
Sari la conținut