fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

O autospecială de pompieri s-a defectat chiar în timp ce afla în misiune

Citește Și

- Reclamă -

Potrivit surselor ziarului Incomod, o autospecială de pompieri s-a defectat chiar în timp ce afla în misiune și se deplasa către un accident rutier produs în localitatea Florești. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Raluca Vasiloae, a confirmat această informație reporterului Incomod:

„Deși parcul auto al instituției a fost reîmprospătat anul trecut, când pompierii prahoveni au primit 2 autospeciale noi de intervenție, cu alte autospeciale se fac eforturi susținute pentru a fi menținute în stare de funcționare.

- Reclamă -

Printre obiectivele conducerii inspectoratului, propuse a fi îndeplinite anul trecut, s-a aflat, în principal, îmbunătățirea dotării cu tehnică, echipamente și materiale de intervenție, atât din fonduri bugetare cât și prin utilizarea de fonduri structurale precum și diminuarea timpului de răspuns prin înființarea de noi puncte de lucru.

Autospeciala de intervenție la care faceți referire, se deplasa către accidentul rutier produs în localitatea Florești  și care pe itinerariul de deplasare a suferit o defecțiune tehnică la compartimentul motor. La momentul alertării echipajelor de intervenție au fost dislocate și o autospecială de lucru cu apă și spumă care are în dotare si echipamente de descarcerare de la Detașamentul de Pompieri Câmpina și o autospecială de descarcerare de la Detașamentul 1 de Pompieri Ploiești, în acest fel nu a fost afectat timpul de răspuns al echipajelor”, a declarat Raluca Vasiloae, purtătorul de cuvânt al ISU Prahova pentru ziarul Incomod.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Cum răspunde Bogdan Nica acuzațiilor lansate de Mihai Polițeanu

Mihai Polițeanu a anunțat în cadrul dezbaterii ziarului Incomod cu candidații la primăria Ploiești că va sesiza Agenția Națională...
Sari la conținut