fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

GALERIE FOTO – Mașina unui fost polițist a fost incendiată cu un cocktail Molotov

Citește Și

- Reclamă -
Un autoturism de teren Audi Q7 a ars, duminică dimineața, în municipiul Focșani. Autoturismul aparține fostului șef de post din Nereju, Fănuță Lazăr.

Incendiul a fost sesizat în jurul orei 4 dimineața, iar la fața locului s-au deplasat pompierii pentru a stinge focul. Mașina a ars în totalitate.

Din primele cercetări rezultă că incendiul ar fi fost provocat de o persoană necunoscută, lucru susținut și de proprietarul mașinii.

- Reclamă -

“Ultima oară am mers cu mașina sâmbătă seară, în jurul orei 21.30. Am venit acasă, am parcat-o, iar în jurul orei 4.00 dimineața m-au trezit vecinii spunând că îmi arde mașina. Cu siguranță focul a fost pus intenționat de o mâna criminală”, spune Fănuță Lazăr.

Fostul polițist mai spune că nu știe care ar putea fi motivele pentru care cineva ar fi putut să îi dea foc la mașină deoarece nu are dispute sau conflicte cu nimeni.
Potrivit primelor date, cineva a spart geamul și a aruncat înăuntru o sticlă cu benzină cu fitil aprins (cocktail Molotov). Conform pompierilor, cauza incendiului este „acțiune intenționată“.

O echipă de specialiști criminaliști din cadrul IGPR va veni, luni dimineața, la Focșani, pentru a verifica resturile mașinii fostului șef de post Fănuță Lazăr. Experții criminaliști trebuie să stabilească dacă la mijloc a fost vorba de o mână criminală, așa cum se bănuiește, sau mașina a luat foc din alte cauze. Această ultimă variantă este mai puțin probabilă, deoarece mașina era oprită și parcată de multe ore înainte de producerea incendiului. Mai mult, focul a izbucnit în habitaclul mașinii și, deși pompierii au intervenit în doar câteva minute, interiorul a fost distrus în întregime, ceea ce ar putea susține ideea că focul a fost pus în mod intenționat, cel mai probabil cu un cocktail Molotov improvizat. Rămâne de văzut ce probe vor găsi experții criminaliști în acest caz.

- Reclamă -

sursa: monitorulvn.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

PODCAST Cred tinerii tot ce văd pe internet?!

În zilele noastre găsim pe internet informații a căror corectitudine este greu de verificat. Nu de puține ori, ceea...
Sari la conținut