fbpx
miercuri, mai 8, 2024
spot_img

VIDEO. Un bărbat era să moară, după ce mașina i-a luat foc în mers la nici două ore după ce fusese scoasă din service

Citește Și

- Reclamă -

O mașină a luat foc în mers la nici două ore după ce fusese scoasă din service! Bogdan Păun, un bărbat de 35 de ani din Valea Doftanei, spune că și-a luat mașina de la un service din Câmpina, un Mercedes A Class, mașină pe care o cumpărase în trecut second hand, dar cum știa că are defecțiuni a dus-o la service.

Bogdan Păun spune că mașina a stat cam două-trei luni la service-ul din Câmpina, pentru că nu se găseau niște piese, iar miercuri în jurul orei 11.00 a fost chemat să ridice autoturismul pe motiv că a fost reparat.

- Reclamă -

Însă, pe drumul dintre Câmpina și Valea Doftanei, în zona Lunca Mare, mașina a luat foc. Bărbatul a fost la un pas să moară în incendiul care a avut ca și cauză un scurt circuit. Ușile și geamurile nu s-au mai deschis, norocul a fost că bărbatul are o constituție mai slabă, iar alți participanți la trafic au oprit și l-au tras pe geamul care era deschis pe jumătate. Ceilalți oameni au sărit cu stingătoare, dar rezervorul era plin de motorină, așa că mașina a ars ca o torță și în doar două minute s-a făcut scrum (video jos).

Bărbatul s-a întors la service invocând faptul că ar trebui să aibă garanție măcar 24 de ore și cerând să-i fie înapoiați banii dați pe piese, dar reprezentanții service-ului au refuzat cererea. Bărbatul spune că a făcut plângere la poliție și că urmează să se adreseze și Protecției Consumatorului.

În mașină ar fi trebuit să se afle și copilul bărbatului, dar dintr-un noroc în ultima clipă a decis să îl lase în oraș cu soția sa.

- Reclamă -

Reprezentanții service-ului au refuzat să comenteze incidentul.

 

https://www.youtube.com/watch?v=I4jEAKk_ceY&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=ksHcqV9o3Eo&feature=youtu.be

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut