fbpx
sâmbătă, mai 18, 2024
spot_img

Bărbat din Urlați, arestat pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt

Citește Și

- Reclamă -

Arestat - Ziarul INCOMODLa data de 12 iunie a.c., polițiștii din Urlați, în urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, au identificat un bărbat în vârstă de 20 de ani, bănuit că ar fi autorul mai multor infracțiuni de furt comise în perioada aprilie – iunie 2015.

Cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de  ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de arestare preventivă, care a fost însușită de procurorul de caz și promovată la instanța competentă.

- Reclamă -

După analizarea probatoriului, Judecătoria Ploiești a încuviințat solicitarea organelor de urmărire penală, iar bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile, fiind depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Prahova.

De asemenea, cu privire la cel bănuit s-a stabilit faptul că acesta ar fi săvârșit faptele pentru care a fost reținut de polițiști în timp ce se afla sub măsura preventivă a controlului judiciar, dispusă pentru comiterea unei alte infracțiuni.

Despre bunurile sustrase, în urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că acestea ar fi fost vândute de către tânărul de 20 de ani, unui alt bărbat de la care au fost recuperate și restituite persoanelor vătămate.

- Reclamă -

Cercetările vor fi continuate de polițiști pentru stabilirea situației de fapt și a întregii activități infracționale.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Cum scăpăm de durerile de spate

În timpurile actuale, durerile de spate sunt din ce în mai comune. Fie pentru că stăm toată ziua la...
Sari la conținut