fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Bărbatul care a înjunghiat un tânăr de care s-a lovit pe stradă a fost condamnat

Citește Și

- Reclamă -
Un bărbat din Urlați care a înjunghiat un tânăr, după ce s-au lovit unul de altul, accidental, pe stradă, a fost condamnat la închisoare pentru tentativă de omor printr-o decizie definitivă a Curții de Apel Ploiești. 

Curtea de Apel Ploiești a decis, marți 28 mai, să mențină sentința dată de Tribunalul Prahova în procesul de tentativă de omor în care Ionuț Răzvan Nițu a fost găsit vinovat de tentativă de omor. Bărbatul a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu exectuare.

Nițu se află în arest din luna septembrie 2018, când, în urma unui conflict spontan, l-a atacat cu cuțitul pe Dănuț Alexandru M.

- Reclamă -

Cei doi s-au lovit accidental pe o stradă din Urlați. Deranjat că a fost atins în zona umărului, Nițu a devenit agresiv și ulterior a scos un cuțit cu care l-a atacat pe tânărul cu care se intersectase pe trotuar.

Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean, iar medicul legist a considerat că rana profundă provocată de cuțit i-a pus viața în pericol.

Cel mai probabil, Răzvan Nițu va fi încarcerat în penitenciarul Mărgineni din județul Dâmboviția.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut