fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Fost șef al Poliției Prahova, numit adjunct al șefului Poliției Române

Citește Și

- Reclamă -

Fostul șef al Poliției Prahova, chestorul Eduard Mirițescu, a fost împuternicit ca adjunct al șefului Poliției Române. Decizia a fost luată luni, 6 ianuarie, prin ordin al ministrului afacerilor interne.

Totodată, în cadrul Poliției s-au făcut și alte numiri de funcții, tot prin ordine ale ministrului. Redăm mai jos comunicatul integral postat pe site-ul Inspectoratului General al Poliției Române:

- Reclamă -

„Cu data de 6 ianuarie a.c., prin ordin al ministrului afacerilor interne, chestor de poliție Eduard Mirițescu a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al inspectorului general al Poliției Române, pe o perioadă de 3 luni.

Cu aceeași dată, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar-șef de poliție Berechet Bogdan Alexandru a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de director general al D.G.P.M.B., pe o perioadă de 3 luni.

Tot cu data de 6 ianuarie a.c., prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar-șef de poliție Mihalache Constantin a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, pe o perioadă de 3 luni.

- Reclamă -

De asemenea, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar șef de poliție Condruz Constantin Dorin a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, până la încetarea situației care a dus la vacantarea temporară a postului.

Totodată, prin ordin al ministrului afacerilor interne, comisar-șef de poliție Glugă Constantin Adrian a fost împuternicit, începând cu data de 6 ianuarie a.c., să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, pe o perioadă de 3 luni.

Prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, cu data de 7 ianuarie a.c.:

– comisar-șef de poliție Bucur Nicolae Marian a fost împuternicit să asigure îndeplinirea atribuțiilor funcției de director al Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, până la încetarea situației care a dus la vacantarea temporară a postului;

- Reclamă -

– chestor de poliție Nicu Dragoș Orlando a fost împuternicit să asigure îndeplinirea atribuțiilor funcției de director al Direcției de Poliție Transporturi, până la încetarea situației care a dus la vacantarea temporară a postului;

– comisar-șef de poliție Dinu Cristian Valentin a fost împuternicit, pe o perioadă de 6 luni, să asigure îndeplinirea atribuțiilor funcției de director adjunct în cadrul Direcției de Ordine Publică;

– comisar-șef de poliție Ciocîrlan Aurelian a fost împuternicit să asigure îndeplinirea atribuțiilor funcției de director general adjunct în cadrul D.G.P.M.B., până la încetarea situației care a dus la vacantarea temporară a postului;

– comisar-șef de poliție Giuroiu Răzvan Marius a fost împuternicit, pe o perioadă de 6 luni, să asigure îndeplinirea atribuțiilor funcției de adjunct al șefului I.P.J. Vâlcea.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Institutul Geologic al României va face foraje la Slănic. Încearcă să identifice sursa surpării din zona centrală

Situația de urgență de la Slănic nu este încă rezolvată. Începând de mâine, specialiști din cadrul Institutului Geologic al...
Sari la conținut