fbpx
luni, aprilie 29, 2024
spot_img

Teleșcoala pentru elevii care stau acasă la TVR. Când încep cursurile

Citește Și

- Reclamă -

Emisiunea „Teleșcoală”, anunțată de Ministerul Educației și dedicată elevilor care stau acasă în perioada când sunt închise școlile, începe la TVR 2 – luni, 16 martie, de la ora 9:00, scrie paginademedia.ro. Emisiunea va fi disponibilă și în online, pe canalul de YouTube al TVR și pe site-ul tvr.ro.

​Elevii pot urmări, de luni până vineri, ore de matematică, română, biologie, istorie și geografie după cum urmează: română şi matematică pentru clasa a VIII-a -de la ora 9:00 la ora 10:00 În intervalul 15:00 – 16:00 vor învăța elevii din clasa a XII-a, care vor avea două lecţii săptămânale de română şi matematică şi câte o lecţie pe săptămână de biologie, chimie, fizică, istorie şi geografie.

- Reclamă -

Pagina de Media scrie că orele se vor ţine în studioul virtual al TVR (Studioul 4) de către profesori cu experiență în predarea cursurilor online: doi profesori pentru materia de clasa a VIII-a şi opt profesori pentru materiile de clasa a XII-a. „Teleşcoala” a mai existat și în trecut, mai precis înainte de 1989, tot la TVR 2 la începutul anilor ’70 şi a fost difuzată timp de un deceniu. Ministerul Educației a anunțat zilele trecute că în parteneriat cu Televiziunea Română va realiza cursuri pentru toate nivelurile de învățământ, cu prioritate pentru clasele a VIII-a și a XII-a, pentru a asigura continuitatea în pregătirea în vederea susținerii examenelor naționale, în contextul închiderii școlilor.

Sursa hotnews.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Bărbat lovit de mașină în Ploiești

Un bărbat a fost lovit de o mașină în timp ce traversa o stradă din Ploiești.Accidentul s-a produs în...
Sari la conținut