fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Un tânăr din Pitești a provocat un accident grav la Mizil. Șoferul, care avea permisul suspendat, conducea cu viteză excesivă

Citește Și

- Reclamă -

Un tânăr în vârstă de 24 de ani a provocat un grav accident, duminică 19 aprilie, la Mizil. Șoferul avea permisul suspendat, dar asta nu l-a împiedicat să se urce la volanul mașinii pe care a condus-o cu viteză excesivă.

”Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Mizil au observat un bărbat care conducea un autoturism cu viteză excesivă, motiv pentru care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un microbuz  staționat în afara părții carosabile”, anunță Biroul de Presă al Poliției Prahova.

- Reclamă -

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 24 de ani din Pitești. Din verificări a reieșit faptul că acesta are permisul de conducere suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

FOTO: Arhivă

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Cum răspunde Bogdan Nica acuzațiilor lansate de Mihai Polițeanu

Mihai Polițeanu a anunțat în cadrul dezbaterii ziarului Incomod cu candidații la primăria Ploiești că va sesiza Agenția Națională...
Sari la conținut