fbpx
vineri, mai 24, 2024
spot_img

Un fake-news care anunță case cu 2.000 de lei lângă Sibiu blochează activitatea unei primării: oameni din toată țara sună să cumpere 

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

O știre care apare constant pe rețele de socializare spune că în comuna Bruiu, primăria scoate la vânzare case părăsite al căror preț se situează între două și trei mii de lei.

Informația este evident falsă și a fost infirmată la sfârșitul anului trecut de primarul comunei, Emil Gherghel, relatează Turnul Sfatului.

- Reclamă -

Săptămâna trecută, informația a apărut din nou, iar primarul spune că este deranjat pentru că oamenii care sună la primărie au acum impresia că ceva li se ascunde, de fapt.

”Am văzut că iar s-au s-a distribuit știrile ăstea și au început iar cu mailuri și telefoane. Mă agasează, dar dacă mă sună pe mine, eu răspund și le explic. Mai rău e când sună la primărie și ține din lucru oamenii de aici. Acum nici nu înțeleg că e o informație falsă. Una e că nu înțeleg, dar ne și acuză că le ținem pentru noi. Ne iau și ne întreabă, că ”de ce nu sunt prețurile de 3.000 de lei?”. Sunt peroane care nu înțeleg pur și simplu ce li se spune. Zic că vrem să le ținem pentru noi, de aia le zicem că nu e vorba de nicio casă cu 2.000 de lei”, spune primarul.

Sursa: g4media.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Daniela Lica: ”Pentru educația copiilor nu e suficient niciodată cât se investește. Primarul Ploieștiului ne-a ajutat foarte mult”

Trei elevi ai Colegiului Național I.L. Caragiale din Ploiești s-au calificat în lotul restrâns de informatică al României...