fbpx
miercuri, mai 1, 2024
spot_img

Liviu Dragnea, citat la DNA în dosarul Tel Drum pentru a fi informat că are calitate de inculpat

Citește Și

- Reclamă -

Liviu Dragnea, fost președinte PSD și al Camerei Deputaților, în prezent închis în urma unei condamnări, a fost citat vineri, 26 iunie, la Direcția Națională Anticorupție pentru a i se aduce la cunoștință punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva sa în dosarul Tel Drum, potrivit unuia dintre avocații din dosar, citat de ziare.com.

Alături de Dragnea, care este în prezent condamnat pentru angajările fictive de la DGASPC Teleorman, la DNA au fost citați și alți apropiați de-ai săi.

- Reclamă -

Potrivit sursei citate, Dragnea și oamenii săi sunt acuzați că au format un grup infracțional organizat în legătură cu privatizarea și activitatea ulterioară a companiei Tel Drum.

Punerea în mișcare a acțiunii penale reprezintă transformarea unei persoane din suspect în inculpat, procurorii putând cere sau dispune, în această nouă calitate, măsuri preventive.

Cu aceeași ocazie, inculpații iau act de starea de fapt așa cum este descrisă de procurori și pot propune probe în apărare.

- Reclamă -

Liviu Dragnea este acuzat de procurorii DNA în acest dosar de grup infracțional organizat, abuz în serviciu și deturnare de fonduri europene.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Primele concluzii ale specialiștilor: care este cauza surpării străzii din Slănic

Autoritățile prahovene au ajuns la primele concluzii în privința cauzelor care au condus la surparea unei străzi din centrul...
Sari la conținut