fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

FOTO: Cum s-a produs accidentul cumplit de la Loloiasca

Citește Și

- Reclamă -

Accident cumplit, miercuri după-amiază, pe DN 1B, la ieșirea din satul Loloiasca spre orașul Mizil. În accident au fost implicate două autoturisme și o basculantă încărcată cu bitum.

Potrivit IPJ Prahova, din primele verificări, se pare că un bărbat învârstă de 37 de ani, care se deplasa la volanul unui autoturism pe DN 1B, din direcția Ploiești către Buzău ajungând în dreptul imobilelor 59-60, ar fi fost surprins de oprirea unui autoturism condus de o femeie de 32 de ani care ar fi intenționat să vireze stânga pe o stradă lăturalnică și intră în coliziune cu acesta.

- Reclamă -

În urma acestei coliziuni, autoturismul condus de femeia de 32 de ani este proiectat pe sensul opus de mers unde este lovit și proiectat în șanț de autoutilitara condusă de un barbat în vârstă de 56 ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a femeii de 32 de ani și a pasagerului minor.

Conducătoarea auto de 32 de ani nu a putut fi testată din cauza vătămărilor corporale suferite, ceilalți doi conducători auto fiind testați rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier și luarea măsurilor legale în consecință.

Copilul a fost intubat și preluat de elicopterul SMURD, iar femeia a fost transportată la Spitalul Județean, de o ambulanță SAJ.

- Reclamă -

Sursa foto: ISU Prahova

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

PODCAST Cred tinerii tot ce văd pe internet?!

În zilele noastre găsim pe internet informații a căror corectitudine este greu de verificat. Nu de puține ori, ceea...
Sari la conținut