fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

SURSE: Fost șef al Poliției Vălenii de Munte, audiat la DNA Ploiești în dosarul Rădulescu-Saghel-Ispas

Citește Și

- Reclamă -

ispas radulescu saghel - Ziarul INCOMODDosarul in care sunt anchetati adjunctul IJP Prahova, Adrian Radulescu, si ofiterii BCCO si DGA Emanuel Saghel si Constantin Ispas se complica de la o zi la alta.

Potrivit unor surse neoficiale, procurorii DNA vor chema la audieri un alt personaj-cheie care face parte din acelasi mediu infractional. Este vorba despre Danut Toma, fost sef al Politiei Valenii de Munte, transferat la Politia Slanic in 2012.

- Reclamă -

Se pare ca ofiterul Toma ar avea legaturi in lumea interlopa si, potrivit acelorasi surse, ar putea fi pus sub acuzare in cel mai spectaculos dosar de coruptie aflat astazi pe masa procurorilor DNA, alaturi de Emanuel Saghel, șef birou Combatere Spălare a Banilor din cadrul BCCO Prahova (Brigada Combatere a Criminalității Organizate), Adrian Rădulescu, adjunctul inspectorului șef al IJP Prahova și Constantin Ispas, șeful Direcției Generale Anticorupție.

Ba mai mult, pe numele lui comisaruli Toma ar exista chiar si un denunt in care apar informatii pretioase despre implicarea acestuia in fapte grave de coruptie. Se pare ca Danut Toma actiona la ordinele unor politisti care aveau interese in mediul de afaceri.

Informatii despre legaturile ofiterului Toma Danut cu lumea interlopa:

- Reclamă -

„Toma este văzut destul de des la restaurante în preajma unor cunoscuţi interlopi din Văleni. Un poliţist ne-a spus că şeful are pe post de şofer personal un cămătar foarte cunoscut în zonă. De altfel, Toma Dănuţ a fost patronul Hotelului Ciucaş până în vara lui 2009, când l-a vândut, lucru care contravine cu statutul poliţistului.” (observatorulph.ro)

„In luna ianuarie 2010 un polițist a făcut dezvăluiri incredibile despre combinațiile pe care le făceau polițiștii din Vălenii de Munte: <<La hotelul Ciucaș, Toma (n.r.-Dănuț Toma) avea restaurantul. Luca de la judiciar are barul de la hotel Ciucaș. Acolo sunt mereu scandaluri și polițiștii care intervin să aplaneze conflictele sunt certați a doua zi de Luca, care le reproșează că îi sperie clienții. Să facă domnul chestor Oprea un control sau să-l controleze pe Luca, pentru că nu se mai poate așa. Mai este o problemă cu recalcularea alcoolemiei. Are un om care îi aduce clienți. Toate alcolemiile ajung cu NUP (neînceperea urmăririi penale). Dacă ești prins băut la volan costă între o mie și trei mii de euro și scapi. Se rezolvă și la Mina Minovici și la procuror. Dacă se face o verificare, dar de sus, undeva la nivel de Corp de Control al Ministerului de Interne iese mai ceva ca la scandalul permiselor auto din Argeș. Așa se face la Văleni, dacă ești prins beat dai bănuțul, se face recalcularea, și se rezolvă.>>
Pârvu Daniel, șoferul. El e la judiciar dar face pe șoferul comandantului. Dom’ne, e mereu băut la serviciu. Dacă nu bea îl apucă tremuratul. El e la judiciar dar e tot timpul civil pe o Dacie Solenza. A fost șoferul lui Toma.” (ziaruloval.ro)

Numele lui Toma Danut apare si intr-un dosar penal deschis la Judecatoria Patarlagele, in care atat el cat si sotia sa au calitatea de intimati. Detalii aici:http://lege5.ro/dosar/geydkojwgq3dmxzsg43q/2661-277-2013-judecatoria-patarlagele

Sursa: www.ph-online.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

O fetiță de 4 ani și bunica ei au murit după ce au mâncat pește de Florii

O fetiță de 4 ani și bunica ei au murit după ce au consumat pește la masa de Florii,...
Sari la conținut