fbpx
marți, mai 7, 2024
spot_img

Jaf înscenat de frica soţiei. A pierdut banii pentru vacanţa familiei la păcănele

Citește Și

- Reclamă -

bani2 680x365 74877200 - Ziarul INCOMODUn angajat al Serviciului de Urgenţă 112 din Satu Mare şi-a înscenat propriul jaf după ce a pierdut 2.800 de lei la păcănele.  Totul a fost pus la cale pentru a nu-şi supăra soţia, mai ales că banii pierduţi erau destinaţi concediului familiei. Cei care şi-au dat seama că totul este de fapt o făcătură au fost poliţiştii care nu au găsit probe la locul indicat de colegul lor

Un angajat al Serviciului de Urgenţă din Satu Mare a mers la poliţie unde a reclamat un presupus jaf.  Bărbatul le-a făcut poliţiştilor chiar şi o descriere a aşa-zisului tâlhar. După mai multe ore de verificări, oamenii legii şi-au dat seama că întreaga poveste fusese inventată.

- Reclamă -

Ceea ce l-a dat de gol pe angajatul Serviciului de Urgenţă 112 a fost faptul că tâlharul nu-i luase telefonul mobil, iar acasă acesta se întorsese cu un taxi. Mai mult, la locul unde se presupunea că a avut loc jaful, poliţiştii nu au găsit nici măcar un indiciu.

Într-un final,  „păgubitul” a recunoscut că a înscenat totul de frica soţiei care îl aştepta acasă cu banii cu care urmau să meargă în concediu.

Sursa: www.romaniatv.net

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

UPDATE Trafic blocat pe DN 1. Inundații la Sinaia, în urma precipitațiilor

UPDATEPotrivit Poliției Prahova, traficul este blocat complet pe DN 1, în zona inundațiilor.”Dn1 E60 Sinaia, sectorul de drum cuprins...
Sari la conținut