fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Controale ale comisarilor de la protecția consumatorilor în Ploiești și Prahova la agenții economici care coercializează fructe și legume

Citește Și

- Reclamă -

fructe legume - Ziarul INCOMODÎn perioada 20-24.07.2015 comisarii CJPC Prahova au desfășurat acțiuni de control pentru verificarea respectării prevederilor legale privind protecția consumatorilor la comercializarea legumelor și fructelor proaspete în magazine alimentare, hiper/supermarketuri, piețe agroalimentare, depozite și piețe en-gross și a calității și modului de comercializare a pastei de tomate.
      Cu această ocazie au fost verificați 30 de operatori economici din municipiul Ploiești și de pe raza județului Prahova controlându-se 48005 kg produse din care cu abateri cantitatea de 1776 kg. Au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 45000 lei.
      Deficiențe constatate:
 Au fost depistatae la comercializare legume fără ca acestea să fie sortate pe categorii de calitate;
 Lipsă informare cu privire la țara de origine a legumelor și fructelor expuse la comercializare;
 Lipsă afișare prețuri de comercializare a produselor;
 La comercializarea pastei de tomate, pentru verificarea calității produselor au fost prelevate probe și transmise la laboratorul Larex București.
 
 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Cum răspunde Bogdan Nica acuzațiilor lansate de Mihai Polițeanu

Mihai Polițeanu a anunțat în cadrul dezbaterii ziarului Incomod cu candidații la primăria Ploiești că va sesiza Agenția Națională...
Sari la conținut