fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Alexandru Băloi prins în flagrant când lua mită de la un om de afaceri

Citește Și

- Reclamă -

baloi mita - Ziarul INCOMODÎn cursul zilei de azi, procurorii anticorupție din București l-au prins în flagrant pe Alexandru Băloi, managerul Spitalului Județean de Urgență Ploiești, când lua mită 30.000 de lei. Managerul lua banii de la un om de afaceri, căruia îi promisese acordarea unui contract de prestări servicii între Spitalul Județean Ploiești și societatea pe care respectivul o deține. Flagrantul a fost făcut la Piața Romană din București, moment în care Băloi era deja filat de lucrătorii DNA. Se pare că suma reprezenta doar o parte din valoarea totală a șpăgii. Lucrătorii DNA l-au reținut pe Alexandru Băloi pentru audieri.

Alexandru Băloi, care este de profesie medic, ocupă funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti din martie 2014. Anterior, el a condus Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Prahova şi a fost şi director al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP).

- Reclamă -

Vom reveni cu detalii!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Cum răspunde Bogdan Nica acuzațiilor lansate de Mihai Polițeanu

Mihai Polițeanu a anunțat în cadrul dezbaterii ziarului Incomod cu candidații la primăria Ploiești că va sesiza Agenția Națională...
Sari la conținut