fbpx
vineri, mai 17, 2024
spot_img

Accident provocat de un şofer beat: s-a izbit de stâlp şi a ajuns în şanţ

Citește Și

- Reclamă -

mm - Ziarul INCOMODUn accident a avut loc, duminică noapte, într-o localitate din judeţul Maramureş. Doi bărbaţi, ambii băuţi, au rupt cu maşina un stâlp de lemn de pe marginea drumului, apoi au ajuns într-un şanţ

Şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă deoarece nu a adaptat viteza şi a ieşit de pe carosabil. Maşina s-a izbit de un stâlp de lemn după care a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului.

- Reclamă -

În maşină erau doi bărbaţi, iar unul dintre ei a rămas captiv însă, a fost scos la scurt timp și amândoi au ajuns la spital. Rănile pe care le-au suferit sunt minore, așa că poliţiştii au putut să îi audieze.

Culmea însă, niciunul nu a vrut să spună care dintre ei era la volan. Amândoi au fost testaţi cu etilotestul şi s-a dovedit că erau băuţi bine. Unul avea o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar celălat de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sursa: www.romaniatv.net

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Noi imagini de la scandalul din Boldești: interlopii au amenințat cu moartea polițiștii

Apar noi imagini de la scandalul din Boldești Scăieni, unde interlopii au amenințat cu moartea polițiștii chemați să intervină...
Sari la conținut