fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Probleme cu infiltraţia la ”Podul de la Gara de Sud”. Primarul Volosevici: Vom efectua o expertiză tehnică

Citește Și

- Reclamă -
Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, a anunţat luni faptul că va comanda o expertiză tehnică privind podul peste calea ferată care face legătura cu Bulevardul Bariera București, cunoscut drept și ”Podul de la Gara de Sud”.

Șeful administrației publice ploieștene a precizat că această măsură de verificare a stării tehnice a pasajului este una de prevenție, după ce au fost observate probleme cu infiltraţiile.

„Decizia este foarte clară, vom expertiza podul de lângă Gara de Sud. Pare că sunt anumite probleme cu infiltraţiile, dar care nu au vreo legătură cu structura de rezistenţă. Dar prefer să verificăm din timp, cu cât verifici din timp cu atât e mai bine, nu ajungi să te trezeşti în faţa unei situaţii grave. Vom merge pe această variantă de lucru, probabil că vom intra în Comisia de Circulaţie, am chemat acelaşi expert care a verificat recent şi situaţia altor poduri şi care ne-a spus că nu par a fi probleme la cel de la Sud, dar o expertiză ne va arăta cel mai clar ce se întâmplă”, a declarat primarul Andrei Volosevici.
Vă reamintim faptul că ultimele lucrări la structura podului au avut loc în urmă cu aproape zece ani.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Cum răspunde Bogdan Nica acuzațiilor lansate de Mihai Polițeanu

Mihai Polițeanu a anunțat în cadrul dezbaterii ziarului Incomod cu candidații la primăria Ploiești că va sesiza Agenția Națională...
Sari la conținut